Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gustaph – “Faith In What You Feel”

Gustaph met de grote hoed. Zo leerden we de flamboyante artiest die ons land vorig jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival kennen. Winnen deed hij niet in Liverpool, maar hij behaalde wel een zeer mooie zevende plaats en een plaats in al onze harten. Nu bijna exact een jaar later kunnen we met zekerheid zeggen dat het songfestival slechts het begin was voor Stef Caers. Hij bracht het afgelopen jaar twee nieuwe singles uit, waarvan het laatste er eentje was met de Nederlandse popster MEROL. Aan deze lijst van singles voegt Gustaph nu een derde toe met “Faith In What You Feel”.

Gustaph verspilt geen enkele seconde van deze drie minuten durende song en vliegt er meteen in. Zijn heldere stem en een stevige beat trekken ons meteen helemaal mee. We wanen ons op een warme, zonnige zomeravond met een cocktail in de hand, dansend op dit nummer. Want net zoals Gustaphs vorige singles is “Faith In What You Feel” een perfecte zomerhit. Ook hier zijn de sterke achtergrondzangeressen weer van de partij en een synthesizer voegt uiteindelijk het laatste snuifje peper toe. Het lied barst van positiviteit en goede vibes. Exact wat we willen met deze warme temperaturen.

Facebook/ Instagram 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL & Gustaph - "Vernissage"

Gustaph is zonder twijfel een van dé Belgen van het afgelopen jaar dankzij zijn fantastische prestatie en leuke hoed op het Eurovisiesongfestival….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gustaph - "Already Know"

‘I’ll carry on, and it’s all because of you’, hoorden we Stef Caers – beter bekend als Gustaph – dit jaar meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.