FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Fifty Session sluit seizoen af met gratis optredens van HotWax en Uwase

In Brussel is Fifty Session al voor veel muziekliefhebbers de vaste afspraak om nieuwe muziek te ontdekken. In hun zevende seizoen ontvingen ze o.a. Charlotte Cardin, Rachel Chinouriri, Aili, Porcelain Id, Piffy en Yamê, maar ook voor hun seizoensafsluiter kiezen ze wederom acts op de rand van doorbraak die je nog in een intieme setting aan het werk kunt zien. Daarvoor trekken ze op donderdag 13 juni naar Vaux Hall in het Warandepark in Brussel, waar ze met een Fifty Session XXL zowel livebands als dj’s op de affiche zetten.

Zo zal het Britse trio HotWax nog voor hun passage op Rock Werchter op zondag 8 juli hun festivaltour exclusief aftrappen in Brussel en al eens tonen waarom ze tot de ontdekkingen op Rock Werchter behoren. Sir Elton John beschreef hen eerder dit jaar nog als zijn favoriete, nieuwe band en Royal Blood nam het drietal mee op een uitgebreide Europese tour. Daarvoor staat de Brusselse indiepop-nieuwkomer Uwase op het podium. Ze legt momenteel de laatste hand aan haar nieuwe ep met de hulp van Jasper Segers (Sylvie Kreusch, Oriana Ikomo) en leverde met “Chorus Baby” een sterke voorproef af voor alles wat nog zal komen.  Fans van o.a. Clairo en beabadoobee zullen wellicht meteen als een blok voor haar sound vallen. Daarnaast opent de Brusselse dj VTT de avond en zorgt shoplifter, de kersverse aankondiging van Pukkelpop, voor de afterparty.

Voor deze Fifty Session zijn er geen tickets te winnen, want iedereen is welkom en de toegang is gratis. De deuren openen om 18u. Voor deze speciale editie brengt Fifty Session hun geliefde tombola terug, waarbij je o.a. tickets voor DOUR, Couleur Café en C12 kunt winnen, net zoals gesigneerde platen en exclusieve merch van Angèle, The Blaze en Puggy. Iedereen die een gratis lotje wilt, kan zich via deze link registeren en zijn lotje aan de inkom oppikken.

Related posts
FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor de Fifty Session gecureerd door ascendant vierge met o.a. KLAKMATRAK B2B WØRTAAL

In Brussel is Fifty Session al voor veel muziekliefhebbers de vaste afspraak om nieuwe muziek te ontdekken. In hun zevende seizoen ontvingen…
LiveRecensies

Cabaret Vert 2024 (Festivaldag 4): Rocken met de jongens en rocken met de meiden

Cabaret Vert is een festival dat laat op gang komt, maar ook tot het holst van de nacht doorgaat. We bedoelen dat…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2024 (Festivaldag 4): Sterren tellen

Vier dagen Rock Werchter, dat is vier dagen muzikaal genot, maar ook een beetje afzien. De vermoeidheid begon gisteren – althans aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.