Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue – “My Oh My” (feat. Bebe Rexha & Tove Lo)

© CPU – Bert Savels

Kylie Minogue bracht afgelopen jaar haar beste album in een hele tijd uit en deed dat met meer dan degelijke dansbare popmuziek. De Australische is al sinds de jaren ’80 een vaste waarde in de popscene, al stond ze niet altijd even hard in de schijnwerpers. Vorig jaar werd Minogue echter een (her)ontdekking op TikTok dankzij het catchy “Padam Padam“, dat intussen haar op één na meest beluisterde nummer is op Spotify. Minogue is nooit vies geweest van een samenwerking en duikt regelmatig de studio in met jongere artiesten en voor haar nieuwste single deed ze dat met Bebe Rexha en Tove Lo.

Zoals het al eens gaat met samenwerkingen krijgen de drie popsterren elk hun eigen strofe om hun ding te doen en neemt veteraan Kylie de refreinen grotendeels voor haar rekening. Potten breken doet “My Oh My” helemaal niet, maar dat sluit niet uit dat het nummer niet voor een glimlach kan zorgen. Met ‘La-la-la-la / I’m like, “Oh, my, oh, my” / La-la-la-la’ zijn de teksten ook meteen heel aanstekelijk en lijkt het nummer gewoonweg een poging tot een nieuwe zomerhit. Of het gaat lukken, zal de tijd uitwijzen, maar Kylie, Bebe en Tove lijken in ieder geval plezier te hebben gehad.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1241 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blessed Madonna & Kylie Minogue - "Edge of Saturday Night"

Vorig jaar loste Kylie Minogue haar recentste album Tension met revivalhit “Padam Padam“. Ondertussen heeft de Australische zangeres dit jaar ook al…
AlbumsRecensies

Tove Lo & SG Lewis - HEAT (★★★½): Klaar om te feesten

Nog niet lang geleden kregen we reeds een nieuwe samenwerking van de Zweedse zangeres Tove Lo en de Britse producer SG Lewis….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & Kylie Minogue - "Dance Alone"

Enkele jaren terug was de Australische zangeres Sia niet weg te slaan van de radio: “Cheap Thrills“, “Chandelier” en “Flames” zorgden ervoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.