Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paris Paloma – “the warmth”

© CPU – Marvin Anthony

Vorig jaar brak Paris Paloma door met “Labour“, een lied waarmee ze klaagt over ongelijkheid tussen mannen en vrouwen vandaag de dag. Het nummer ging viraal en leverde haar heel wat fans op. Die mogen binnenkort wat leuks verwachten, want eind volgende maand brengt de Britse zangeres haar debuutalbum uit. Haar virale hit zal op Cacophony staan, net als vijf andere singles die ze tot nu toe al loste, waaronder “my mind (now)“. Vandaag laat Paloma nog eens een voorproefje horen van haar debuut.

Paris Paloma maakt alternatieve folk en dus ligt “the warmth” volledig in lijn met wat we al eerder hoorden. Een zachte gitaar vergezelt haar stem, terwijl er op de achtergrond ook gezang te horen is. Het tempo is gemoedelijk, alsof ze ons een verhaal vertelt. Het refrein daarentegen klinkt iets dramatischer, het lijkt wel of er komt iets dreigends op ons af. Paloma bouwt ook op naar een apotheose waarbij alles samenkomt: dreigende gitaren, haar hoge en ruwe stem en zware drums. “the warmth” is een mooie toevoeging aan haar debuutalbum en geeft ons nog meer hoop voor wat komen zal.

Op 30 augustus brengt Paris Paloma haar debuutalbum Cacophony uit. De zangeres gaat dit najaar op tour om die plaat voor te stellen en passeert ook in de Lage Landen. Op 7 september treedt ze op in de Botanique in Brussel, twee dagen later staat ze in Paradiso te Amsterdam.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Paris Paloma - Cacophony (★★★★): Ruwe parel

Paris Paloma staat tot nu toe vooral bekend om haar TikTok-hit “labour”. Vandaag laat ze eindelijk haar debuutalbum op de wereld los….
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2024 (Festivaldag 3): Stem kwijt

De laatste dag van Best Kept Secret bood zich aan als een zonnige dag en dat was al snel genieten geblazen. De…
InstagramLiveRecensies

Maisie Peters @ VIERNULVIER (Concertzaal): Gent onder bezwering

De goede heks komt naar Europa en begint daarvoor in België. De 23-jarige zangeres Maisie Peters speelde gisteren de eerste show van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.