Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee – “gen z luv”

© CPU – Jens Cappaert

Ook in 2024 kan je moeilijk om Central Cee heen. De Britse rapper speelde een aantal weken geleden nog zijn enige show van de zomer op Les Ardentes, maar echt veel tijd om te rusten heeft hij hoe dan ook niet. Momenteel is Central Cee druk in de weer met het inblikken van zijn nieuwe plaat, die hem ook in de Verenigde Staten definitief moet lanceren tot een van de grootste namen in het genre. Zijn prille relatie met femme fatale Ice Spice en zijn recente hit “BAND4BAND” met Lil Baby zijn daarbij mooi meegenomen, al houdt hem dat niet tegen om met “gen z luv” even terug te keren naar zijn UK Rap-hoogdagen.

De roem is Central Cee nog niet naar het hoofd gestegen en dat stelt ons gerust op “gen z luv”. Bovendien mikt hij met deze nieuwe single niet per se op de hitlijsten, maar wil hij gewoon zijn fans van de begindagen een klein tussendoortje gunnen waar hij zijn kenmerkende flow naar een nieuw level probeert te trekken. De beat is eerder onopvallend en net dat geeft Central Cee het platform om de volle focus op zijn woordenstroom te leggen. “gen z luv” moet het ook niet hebben van een refrein dat blijft hangen, want het interessantste is het nummer als Cee vaart neemt in zijn strofes. Op die manier is “gen z luv” de ideale snack alvorens met zijn grootste hoofdmaaltijd tot dusver op de proppen te komen.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2103 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee & RAYE - "Moi"

In het Verenigd Koninkrijk zijn Central Cee en RAYE al een tijdje niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Naast het…
AlbumsRecensies

Asake – Lungu Boy (★★★★): Veruitwendiging van creativiteit, cultuur en lef

Asake heeft zich sinds zijn debuut en doorbraak Mr. Money With The Vibe uit 2022 onvermijdelijk geprofileerd met zijn ritmische en unieke…
InstagramLiveRecensies

Les Ardentes 2024 (Festivaldag 3): Door het Tolle heen

De ene bui is de andere niet en zo had Les Ardentes gisteren dan toch eens een beetje geluk met het weer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.