Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gwen Stefani & Anderson .Paak – “Hello World”

Vandaag is er geen ontkomen aan; de Olympische Spelen in Parijs worden op gang getrapt. Twee weken lang zullen de strafste sporters, elk in hun discipline, strijden om een plaatsje op het hoogste schavotje en eeuwige roem. De kranten staan al enkele weken vol met analyses en verwachtingen, maar voor de atleten eraan beginnen staat er zoals gebruikelijk nog de openingsceremonie op de planning. Wie graag van de nodige kitsch en spektakel houdt is hier vast en zeker aan het juiste adres. De afgelopen dagen werden Lady Gaga en Céline Dion al gespot in Parijs. Of ze optreden, of dat ze een duet gaan brengen blijft een groot geheim. Wie we wel mogen verwachten tussen de vlaggendragers en het vuurwerk door zijn Anderson .Paak en Gwen Stefani.

Het IOC (Internationaal Olympisch Comité) en Coca Cola schreven OneRepublic frontman Ryan Tedder aan met de opdracht of hij interesse had om het officiële anthem voor de Spelen in Parijs te componeren. Tedder nam de opdracht maar wat al te graag in ontvangst en toverde “Hello World” uit zijn hoed. “Hello World” slaat een frisse en eigentijdse toon aan. Weg zijn de pompeuze klanken van traditionele olympische anthems; in plaats daarvan krijgen we een beat die meteen in je benen kruipt en je doet bewegen. Anderson .Paak is compleet zichzelf en voegt een gezonde dosis funk toe, terwijl Stefani met haar karakteristieke stem het popgehalte wat opdrijft. De ritmische percussie en levendige melodieën vormen een perfecte ondergrond voor de harmonieuze wisselwerking tussen beiden artiesten. Het resultaat is een dynamisch en aanstekelijk nummer dat de aanwezigen vanavond direct in de feeststemming brengt.

Voor de sportliefhebbers die zich de komende weken voor de tv gaan nestelen en geen seconde van het spektakel willen missen, de openingsceremonie begint om 19u30 vanavond. Laat ons hopen dat “Hello World” onze Belgen inspireert om een paar medailles te veroveren.

Gwen Stefani: Instagram / Facebook / X (Twitter)
Anderson .Paak: Instagram / Facebook / X (Twitter)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Fred again.. - ten days (★★★½): Ik neem je mee

Wat moet er nog gezegd worden over Fred again..? Dat het een fenomeen is, is een understatement. Dat de man groot werd…
AlbumsFeatured albumsRecensies

NxWorries – Why Lawd? (★★★★): Smakelijke soep van stijlen

De laatste keer dat we een volledig project van Amerikaanse zanger Anderson .Paak recenseerden, blies hij ons omver met een album van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.., Anderson .Paak & CHIKA - “places to be”

Er zijn weinig artiesten die zich zo snel hebben ontpopt tot een vaste waarde als Fred again… De Britse producer stapelde de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.