Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thee Sacred Souls – “Live For You”

© Gustavo Olivares

Thee Sacred Souls heeft een nieuw verhaal te vertellen. Het trio uit Californië brengt begin oktober hun langverwachte tweede album Got A Story To Tell uit op Daptone Records en wil daarmee zichzelf nog iets meer (be)vestigen. De eerste voorbode “Lucid Girl” trof in elk geval meteen raak en toonde hun intrinsieke muzikale talent dat de drie laten samensmelten tot een heerlijke bakermat van liefde en rust. Binnen twee weken staat het gezelschap overigens op Pukkelpop en daar mogen ze hun gloednieuwe single “Live For You” zeker en vast bovenhalen.

“Live For You” is Thee Sacred Souls ten voeten uit; een fijnschalig, doch zeer gedetailleerd in elkaar gestoken nummer dat doordrenkt is met de soulvolle stem van Josh Lane. Op zich is “Live For You” dus allesbehalve iets nieuws onder de zon, maar dat neemt niet weg dat Thee Sacred Souls wederom een echte parel heeft gecreëerd. In de drieënhalve minuut neemt het trio de luisteraar namelijk mee naar de topjaren van de soulmuziek terwijl ze die vintage klank hoe dan ook een moderne twist weten te geven. Het thema liefde blijft onherroepelijk hun grootste inspiratiebron waar ze uit putten, maar zolang ze er niet over uitverteld zijn, mogen ze gerust datzelfde vaatje blijven opendoen.

Op vrijdag 16 augustus staan ze voor het eerst op een Belgisch festival en dat op Pukkelpop. Got a Story To Tell verschijnt op 4 oktober.

Instagram / Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2112 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thee Sacred Souls - "Waiting on the Right Time"

Om in deze tijden echt nog wenkbrauwen te doen optrekken, heb je als artiest twee keuzes. Ofwel beschik je over zodanig veel…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2024 (Festivaldag 2): Uitgeregend, nog niet uitgedanst

De eerste echte dag van Pukkelpop was er eentje met een diverse line-up en een al even wisselvallig weertje. Het was warm,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thee Sacred Souls - "Lucid Girl"

Retrosoul is hipper dan ooit en dankt dat voor een stuk aan de opmars van Thee Sacred Souls. Het drietal uit het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.