Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billianne – “Crush”

Vorig jaar bracht Billianne haar debuut-ep uit. The Things We Talk About is een verzameling van vijf nummers die op een zachte manier intieme verhalen vertelt van de zangeres. De singer-songwriter schrijft fragiele muziek die niet per se aanstekelijk of hitwaardig is, maar wel telkens overtuigt met haar minimalisme. Dit keer pakt ze het iets groter aan met een nieuwe, warme single.

Haar gitaar is weer aanwezig en vormt samen met percussie een gezellig ritme. “Crush” klinkt daardoor meteen zomers, terwijl Billiannes stem zich perfect mengt met die instrumenten. Eigenlijk springt de zangeres er nooit echt uit, maar vormt het alles samen één groot geheel. Veel verrassends zit er voor de rest niet in, waardoor we al snel een repetitief gevoel krijgen. Een aanvankelijk mooie sound, maar “Crush” sleept te lang aan met hetzelfde recept.

Billianne gaat dit najaar nog op tour en ook bij ons zijn er tussenstops gepland. Op 2 november treedt ze op in de Tolhuistuin, op 3 november staat ze in Continental Brussel.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "It's ok I'm ok"

Enkele maanden geleden stond Tate McRae in de Lotto Arena en daar bewees ze hoe goed ze kon performen, al lag de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rag’n’Bone man - “Rush Of Blood”

Rag’n’Bone man is een Britse singer-songwriter die in zijn kindertijd is opgeroeid met muziek. In 2016 werd zijn levenslange droom werkelijkheid: namelijk…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rose Gray - "Angel of Satisfaction"

Wordt 2024 officieel het jaar van Sabrina Carpenter, of palmt de gifgroene sigarettenrook van Charli XCX alles in? Of is het toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.