FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor girl in red in Vorst Nationaal!

girl in red

© CPU – Nathan Dobbelaere

Kleine meisjes worden soms heel groot en zo staat girl in red op 5 september plots in Vorst Nationaal. De Noorse zangeres brak door met DIY slaapkamerpop-ep’s, maar eenmaal ze aan het grotere werk begon, lonkte de grootsere popproducties. Debuutplaat if i could make it go quiet was een mooi succes, maar ook dankzij vervolgstuk I’M DOING IT AGAIN BABY! kon Marie Ulven op heel wat nieuwe zieltjes rekenen. De carrière van girl in red zit dus helemaal in de lift, maar de plaats waar ze het het meest waarmaakt, is nog altijd op het podium. Onder meer Rock Werchter en Pukkelpop mochten al aan den lijve ondervinden wat voor een wervelwind de Noorse live is, nu is het tijd voor haar grootste headlineshow op Belgische bodem tot nu toe: op donderdag 5 september in Vorst Nationaal.

En daar kan jij bij zijn, want we mogen met Dansende Beren een paar duotickets weggeven voor haar concert. Om kans te maken op zo’n ticket moet je wel het antwoord weten op volgende vraag: Welke wereldster werkte mee aan girl in reds recentste radiohit “You Need Me Now?“? Stuur je antwoord door naar wedstrijd@dansendeberen.be en een onschuldige hand bepaalt de winnaars! Zet in je mailtje ook een screenshot die aantoont dat je ons op Facebook en Instagram volgt.

2242 posts

About author
only love <3
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

girl in red @ Vorst Nationaal: Ze doet het opnieuw!

‘Do you listen to girl in red?’ was enkele jaren geleden een voorzichtige manier om iemand te vragen of diegene tot de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Various Artists - Everyone's Getting Involved: A Tribute to Talking Heads' Stop Making Sense (★★★½): Lang leve Talking Heads, nog steeds

Dit jaar wordt de veertigste verjaardag gevierd van de baanbrekende Talking Heads-concertfilm Stop Making Sense en het daarbij horende album. Destijds werden…
AlbumsFeatured albumsRecensies

girl in red - I'M DOING IT AGAIN BABY! (★★★): Na regen komt een regenboog

Wat in een niet zo heel ver verleden nog vooral een gesloten-halfopen community was, is intussen uitgegroeid tot een commercieel succesvolle hype….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.