Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blessed Madonna & Kylie Minogue – “Edge of Saturday Night”

Vorig jaar loste Kylie Minogue haar recentste album Tension met revivalhit “Padam Padam“. Ondertussen heeft de Australische zangeres dit jaar ook al wat nummers uitgebracht, dat in de vorm van samenwerkingen. Na gastbijdrages voor Sia op “Dance Alone” en Orville Peck op “Midnight Ride“, bracht ze “My Oh My” uit met Bebe Rexha en Tove Lo. Nu staat ze klaar voor de Amerikaanse dj The Blessed Madonna, die onder andere bekend staat voor de remix-versie van Dua Lipa-klassieker Club Future Nostalgia en binnenkort een nieuwe plaat met de titel Godspeed uitbrengt.

“Edge of Saturday Night” begint wat mysterieus, maar de herkenbare en sterke stem van Minogue zorgt voor een leidraad naar het refrein toe. De beats van The Blessed Madonna nemen, ondanks aangename stukken in het refrein, niet genoeg de voorgrond en breken niet helemaal door. Het duurt door de lange strofes wel even om de aanstekelijkheid mee te krijgen, die wel degelijk in het nummer zit. Op sommige momenten voelt de tekst ook heel oppervlakkig en simpel aan met zinnen als ‘Why walk when you can crawl?’. De samenwerking mag er wel zijn, maar haalt geen hoger niveau.

Op 11 oktober brengt The Blessed Madonna Godspeed uit.

The Blessed Madonna: Facebook / Instagram / Website
Kylie Minogue: Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "My Oh My" (feat. Bebe Rexha & Tove Lo)

Kylie Minogue bracht afgelopen jaar haar beste album in een hele tijd uit en deed dat met meer dan degelijke dansbare popmuziek….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & Kylie Minogue - "Dance Alone"

Enkele jaren terug was de Australische zangeres Sia niet weg te slaan van de radio: “Cheap Thrills“, “Chandelier” en “Flames” zorgden ervoor…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.