Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Soaked – “Art Degree”

Coole bands hoeven zich doorgaans niet voor te stellen. Soaked houdt hun introductie dan ook lekker kort en kiest er voor om voornamelijk de muziek te laten spreken. Het drietal uit Southend heeft ondertussen een waslijst aan nummers uitgebracht en trok in mei en juni voor het eerst de grote baan op voor een uitgebreide tour door hun thuisland. In de tussentijd kroop Soaked opnieuw de studio in om hun Spotify te kunnen spijzen met nieuwe nummers. Voor een doorbraak is het misschien nog een beetje te vroeg, maar het groen achter hun oren levert op “Art Degree” wel een topsingle op.

Van een afgelikte klank wil Soaked voorlopig niets weten, want “Art Degree” klinkt lekker ongepolijst en rauw. Met een smerige gitaarintro pakt het drietal ons vrijwel meteen in alvorens Brandon Frisby zijn keelgat opent en het nummer met een nonchalante zang nog iets meer flair bezorgt. “Art Degree” is een energiebommetje dat halfweg het nummer even wat gas terugneemt om met een finale muilpeer de laatste restjes uit hun versterkers te rammen. Het is bovendien een groeier die met de luisterbeurten nog leuker en leuker wordt. Soaked doet met andere woorden zowat alles juist op “Art Degree” en solliciteert ermee voor een groter publiek.

Instagram / TikTok / Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2112 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LÉON - "Soaked"

Nu de bladeren aan de bomen hun groene tint inruilen voor een warm kleurpalet en de ondergrond stilaan bedekken, is het tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.