Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Thala & Sfven – “tongue-tied & starry-eyed”

© Moja Wtf

Na haar debuutalbum uit 2021 was het even stil rond de Berlijnse Thala. Tot vorig jaar, toen de zangeres maar liefst twee ep’s uitbracht. Zowel In Theory Depression als twotwentytwo werden goed onthaald en bewezen dat emotionele indiepop haar goed ligt. Ook dit jaar zat de zangeres niet stil, want ze bracht al twee singles uit. Nu voegt ze met “tongue-tied & starry-eyed” een nieuw nummer toe aan haar oeuvre en dit keer doet ze dat niet alleen.

Voor haar nieuwste worp schakelde Thala de hulp in van Sfven, een artiest die vrolijke singer-songwriter muziek combineert met een elektrische sound. Dat vrolijke, hoopvolle is ook te horen in “tongue-tied & starry-eyed” en zijn invloeden zijn vooral in de muziek te horen, al blijft de gitaar aanvankelijk kalm op de achtergrond. Thala voegt er haar unieke, bijna fluisterende stem aan toe en zingt over langdurige vriendschappen, maar ook over hoe mensen soms uit je leven verdwijnen en je dat gewoon moet accepteren. Wanneer Sfven begint te zingen, verandert de sound naar zwaardere instrumenten. Zware, elektronische bassen dringen onze oorkanalen binnen en staan zwaar in contrast met zijn lichte stem. “tongue-tied & starry-eyed” is een mix van elementen van twee artiesten die elk hun stempel drukken zonder daarbij een chaos te creëren. De single is niet per se aanstekelijk, maar wel aangenaam om naar te luisteren.

Thala: Facebook / Instagram / Bandcamp
Sfven: Instagram / X

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single THALA - "bad blood"

Weinig Europese steden trekken zo veel muzikanten aan als de Duitse hoofdstad Berlijn en dat lijkt in de komende jaren ook niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.