Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sad Park – “GOOD LUCK”

Het viertal Sad Park met residentie in Los Angeles werd opgericht in 2015. De vier Amerikanen componeerden tussen 2018 en 2023 al drie langspelers bij elkaar met melodieuze emopunk die gaat over de grote levensthema’s zoals liefde, verdriet, (wan)hoop, vriendschap, enzovoort. Sad Park heeft sinds kort onderdak gevonden bij Pure Noise Records dat ook de honneurs waarneemt voor bands zoals Carpool Tunnel, Lalalove en Stateside. Het label staat garant voor kwaliteit van bands die (pop)punk als de mooiste levensvisie en tofste muziekstijl zien. “GOOD LUCK” is de nieuwe single dat het kwartet uit de megastad nu graag aan het publiek laat horen.

De punk zit zeker nog in de nieuwe schijf, maar het klinkt toch iets meer naar de poppy kant zoals de muziek van bands zoals Fountains Of Wayne of Marcy’s Playground. Er wordt alvast begonnen met een fijne gitaarriff waarop de band een hele kudde eerste ‘lalala’s’ loslaat. Zanger Graham Steele zit alvast in de liefdespenarie. Schoenen kwijt, kleren kapot en toch trachten de persoon waar je een boontje voor hebt smachtend laten kijken naar jou, een hele opgave uiteraard! Het is het herkenbare geweeklaag van een jonge gast die al zijn centjes is verloren, zijn vrienden niet meer terugvindt en van zichzelf vindt dat hij maar een snul is. En probeer dan maar eens lekker cool de persoon te versieren waar je adem van stokt als je zelfs nog maar aan zijn of haar vingernagels denkt. Een gitaarsolo krijgen we er ook nog bij en tijdens het bruggetje geluidjes van babyspeelgoed boven de kinderkribbe waar jonge ouders horendol van worden. We mogen nog een heleboel nieuwe ‘lalala’s’ verwerken en concluderen graag dat Sad Park een plezant, ongecompliceerd poprocknummer heeft gecomponeerd dat een glimlach op ons gelaat tovert. We hopen oprecht dat de verliefdheid positief wordt beantwoord! GOOD LUCK!

Facebook / Instagram / X / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DEBBY FRIDAY - "SO HARD TO TELL"

DEBBY FRIDAY is de nieuwe poulain van het toonaangevende label Sub Pop (o.a. Weyes Blood, Kiwi Jr.) en weet met haar experimentele…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Broken Bells - "Good Luck"

Het was alweer een jaar geleden dat we van het gouden duo Broken Bells iets te horen kregen. Toen met “Shelter” kregen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.