Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tommy Richman – “THOUGHT YOU WERE THE ONE”

In 2023 concludeerden we al dat Tommy Richman een redelijk unieke stijl heeft en amper een jaar later enterde hij de hitlijsten met zijn verfrissende tune “MILLION DOLLAR BABY”. De noodzaak om snel munt te slaan uit dat onverwachte succes voelt de Amerikaan echter niet. Zijn muzikale ontwikkeling is des te belangrijker voor hem om een duurzaam bestaan als artiest te kunnen opbouwen. Zijn ambitie en voornemen wil hij meteen kracht bijzetten met het nieuwe “THOUGHT YOU WERE THE ONE,” waarin zijn kenmerkende kopstem wederom de hoofdrol speelt.

Tommy Richman blijft trouw aan zijn stijl, maar wil met kleine wijzigingen op “THOUGHT YOU WERE THE ONE” laten zien dat hij meer kan. Het resultaat is weliswaar iets minder vlot en valt helaas over grote lijnen wat eentonig uit. De beat is net iets te vlak en blijft te lang op dezelfde golf dobberen. Tommy Richman kan op zijn beurt net iets te weinig het verschil maken en mist eveneens variatie in zijn tekst. Zijn kopstem laat hij in de strofes geregeld achterwege en dat zijn juist de momenten waarop hij als artiest iets meer karakter in het nummer weet te brengen. “THOUGHT YOU WERE THE ONE” is voorlopig niet die ene single die hij in deze fase van zijn carrière nodig heeft.

FacebookInstagramTikTok / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2112 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tommy Richman - "WISH I NEVER KNEW YOU"

Al doende leert men is een gezegde dat voor Tommy Richman absoluut van toepassing is. De Amerikaan groeide op in een klein…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.