Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “You’ll Be OK, Kid”

© Brandon Bowen

Demi Lovato kennen we als zangeres van onder meer “Heart Attack” en “Sorry Not Sorry“, maar kenden we daarvoor ook al als actrice bij Disney Channel met onder meer (hoofd)rollen in Sonny with a Chance en de Camp Rock films. Op jonge leeftijd stond de Amerikaanse artieste al in de schijnwerpers en daarover maakte ze nu een documentaire. Child Star werd door Lovato geregisseerd en gaat in op hoe (voormalige) kindsterren als Drew Berrymore, Raven-Simonyé, Kenan Thompson, Jojo Siwa en Christina Ricci het ervaarden om op zo een jonge leeftijd al heel bekend te zijn. Demi Lovato nam ook een nummer op voor de documentaire en dat is nu al uit. De docu zelf verschijnt volgende week.

Dat “You’ll Be OK, Kid” dus een eerder emotioneel nummer zou worden, was wel te verwachten. ‘The thorns on the roses will thicken your skin / People might hurt you and break promises’ klinkt het en zo horen we meteen dat kindsterren (of kinderen in het algemeen) het niet altijd goed hebben. Toch zit er een hoopvolle boodschap aan verbonden (zoals de titel doet vermoeden), want het komt wel goed, kid! Een beetje heel melig en een beetje heel cliché, maar toch pakt het ons om de een of andere reden. Een hartverwarmende nieuwe single van Demi Lovato en die is zeker OK, kid.

Child Star verschijnt op 17 september op Hulu, wat in België onder Disney+ valt. Je kan de trailer hier bekijken.

Facebook / Instagram / Website 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1254 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Fischer – I Love You, Please Don’t Hate Me (★★★½): Mengelmoes van melodieën

Sam Fischer is een Australische poprocksinger-songwriter en muzikant die in 2014 afstudeerde aan het Berklee College of Music in Boston. Al van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Still Alive"

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.