Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lolo Zouaï – “UNHHH” & “jetlag”

© CPU – Peter Verstraeten

Lolo Zouaï is een naam die goed van pas kan komen als je bij een spelletje Scrabble bijna alleen klinkers in de aanbieding hebt, maar ook de muziek die onder die naam wordt uitgebracht is zeker wat punten waard. Met onder meer “Desert Rose” en “High Highs to Low Lows” van haar debuutalbum, met dezelfde naam als laatstgenoemde single, wist Lolo Zouaï te overtuigen. Twee jaar geleden kwam de in Parijs geboren muzikante met PLAYGIRL naar buiten, waarmee ze toen optrad in een goed gevulde Botanique. De zangeres zit duidelijk niet graag stil, want na een deluxe versie van PLAYGIRL bracht ze vorig jaar nog een ep uit en ook vandaag krijgen we twee nieuwe nummers voorgeschoteld.

Het eerste nummer luistert naar de naam “UNHHH” en doet daarmee meteen denken aan de populaire internetserie UNHhhh van Trixie Mattel en Katya. Het nummer grijpt terug naar de r&b-sound waarmee Lolo Zouaï eerder al mee wist te scoren, maar toont ook dat de zangeres een zekere attitude heeft. De geweerschoten op de achtergrond en zwoele zang vormen een leuke mix, terwijl er in de achtergrond een zekere spanning kruipt. Een schepje erbovenop had fijn geweest, maar doordat het lied amper twee minuten duurt is het ook geen al te groot gemis en wordt eentonigheid vermeden.

Ook “jetlag” is aan de korte kant en is net iets zwoeler dan de voorgaande song. Het lied bevat een zoet aspect dat wat smaakt naar suikerspin en met een vleugje Frans wordt het nog net iets sensueler. De tekst heeft weinig merkwaardigs te bieden, maar de muziek is wederom erg fijn. Dat tikkeltje meer is opnieuw welkom, maar al bij al levert Lolo Zouaï wel twee leuke nummers af.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1254 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Crying in the Carwash"

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – "VVVIP"

Eerder dit jaar zag Lolo Zouaï na de release van haar tweede plaat de kans om haar Belgische fans eens te trakteren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Encore"

Een paar jaar geleden kon de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï alleen maar dromen van een grote doorbraak als artiest. Inmiddels lijkt die droom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.